4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

UPDATE // Mașina președintelui s-a răsturnat în urma unui accident rutier. Lebedinschi: Igor Dodon se simte bine (FOTO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Două automobile din cortegiul prezidențial au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Strășeni – Călărași. Una dintre mașini s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în jurul orei 14. Poliția se află la fața locului.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că în accident este implicat și un camion al unei întreprinderi avicole.

UPDATE // Serviciul de Protecție și Pază de Stat a publicat imagini cu momentul producerii accidentului rutier cu implicarea coloanei Președintelui țării.

UPDATE // Într-o postare pe Facebook, consilierul prezidențial, Maxim Lebedinschi, a scris că Igor Dodon se simte bine.

„Pe traseul Chișinău – Călărași a avut loc un accident rutier cu implicarea cortegiului Prezidențial. Deplasîndu-se regulamentar automobilele din cortegiu au fost tamponate de un alt autoturism ce a încălcat regulamentul circulației rutiere. Președintele Igor DODON se simte bine, de intervenția medicilor nu a avut nevoie”, a scris Lebedinschi.

UPDATE // În mașina prezidențială se mai afla mama lui Igor Dodon, soția președintelui și unul dintre fii șefului de stat, informează Vocea Basarabiei.

UPDATE // Serviciul de Protecție și Pază de Stat: Astăzi, pe traseul Strășeni-Călărași a avut loc un accident rutier cu implicarea a două automobile din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova. Ca urmare, trei persoane au avut de suferit răni ușoare și de gravitate medie, iar medicii le-au acordat ajutorul necesar. SPPS colaborează cu reprezentații Poliției și alte autorități abilitate pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului. Vom reveni cu detalii pe acest caz.

UPDATE // Inspectoratul General al Poliției a confirmat că două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate în accident. Persoanele aflate în automobilele avariate au primit ajutor medical.

Totodată, Poliția anunță că în unul dintre automobile se afla președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Potrivit surselor Deschide.MD, șeful statului împreună cu șoferul său au fost internați la spital.

Știrea se actualizează.

1

Screenshot_4

41323177_10213863558286247_2353599652521050112_n

41416230_2111370582230073_2716327941523898368_n

foto: Facebook (GBM)

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img