Un jurnalist din tabăra finanţată de Ţopi atacă furibund unioniştii

40480008_1104726956369537_2871584790161653760_n

Exponenţii curentului unionist sunt atacaţi de unul din jurnaliştii de curte al oligarhilor refugiaţi la Frankfurt, Victor şi Viorel Ţopa. În opinia lui Vitalie Călugăreanu, fost angajat al trustului Jurnal, Marşul Centenarului, organizat duminică de unionişti, ar fi un circ.

“Marșul Centenar, care urma să devină Marea Adunare a Centenarului, care, până la urmă, a fot un protest cuminte pentru recuperarea a 3 autobuze aflate în custodia poliției și pe care poliția moldovenească, evident, le-ar fi restituit”, a scris Călugăreanu, într-un material publicat de portalul cotidianul.md.

În opinia autorului, unioniştii nu ar avea independenţa deciziilor. “Cui îi servește acest circ? Cred că în curând totul va deveni vizibil. Deocamdată vedem cum Plahotniuc își inventează propriul unionism (inclusiv prin crearea unui partid marionetă) prin care speră să adune electoratul unionist într-o singură plasă și să-l controleze. Până acum „proiectul” aproape că i-a reușit. Dar încă nu e dus la final, iar alegerile „bat la ușă”. Și asta e doar o aripă a strategiei partidului care controlează acum Moldova”, conchide Călugăreanu.

You may also like

Comments are closed.

By