Un bărbat din Cricova a descuiat un magazin de unde și-a luat tot ce-a poftit. Acum riscă pedeapsă

foto-furt-1

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în orașul Cricova, este suspectat de comiterea unui furt din magazin alimentar. Incidentul a fost declarat la poliție la data de 17 septembrie de către proprietarul magazinului care a depistat lipsa produselor alimentare.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.

Potrivit poliției, suspectul a pătruns în magazin prin culegere de chei de unde a sustras produse alimentare, articolele de tutungerie, bauturi alcoolice, si alte produse, cauzând un prejudiciu în sumă de 15 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații și urmărire penală, suspectul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. La domiciliul acestuia, oamenii legii au depistat bunurile sustrase. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Actualmente el este cercetat penal pentru furt, conform legislației în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By