TV 8 şi Unimedia, instituţii media afiliate PAS şi PPDA, operează din nou cu duble standarde

83148151-2790-4d45-b7c2-7cc59d6c4c2a

Postul de televiziune TV8 şi portalul Unimedia, ambele afiliate PAS şi PPDA, sunt acuzate că operează cu duble standarde în cazul ştirii despre o fetiţă accidentată mortal în satul Blindeşti, de maşina primarului din localitate.

Bloggerul Eugen Luchianiuc susţine că primarul este membru al PLDM, însă susrsele media respective trec sub tăcere acest detaliu. Dacă primarul ar fi fost de la Partidul Democrat, atât Unimedia, cât şi TV8 nu ar fi ezitat să remarce acest fapt, susţine Luchianiuc.

„Ieri cei de la jurnal.md au publicat o știre despre o fetiță omorâtă în satul Blindești, raionul Ungheni de către mașina primarului. Nu e clar până la final dacă era primarul sau șoferul acestuia la volan. Din titlu era evident că primarul nu e de la PD or avea să scrie cu litere de o șchioapă asta. Verificat cec.md, primarul e de la PLDM”, scrie Eugen Luchianiuc.

“Nici Unimedia și nici TV8 nu specifică partidul, deși, în cazul consilierului PDM care a omorât la Briceni un copil de 7 ani, au specificat că-i democrat”, mai spune bloggerul.

Menționăm că, o fetiță de 9 ani din Blindești a fost lovită mortal de mașina Primăriei din Sculeni. Copila s-a stins în urma unei lovituri puternice la cap, potrivit medicilor. Tragedia a avut loc miercuri, 19 septembrie, în apropierea satului.

„Conducătorul auto în vârstă de 58 ani, locuitor al raionului Ungheni, care se afla la volanul automobilului de model Skoda Yeti și care aparține Primăriei Sculeni a incursionat din spate o minoră în vîrstă de 9 ani din satul Blindești, raionul Ungheni care se deplasa pe traseu cu bicicleta. În urma impactului, minora a decedat până la sosirea medicilor”, a declarat Igor Vrănescu, șeful Inspectoratului de Poliție Ungheni pentru Unghiul.MD.

Conducătorul auto a fost reținut în baza art. 166 Cod de procedură penală al RM.

foto: jurnal.md

You may also like

Comments are closed.

By