Tribuna explică de ce liderul PD a fost nominalizat Omul Săptămânii

plahotniuc

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, este omul săptămânii care a trecut, în viziunea portalului Tribuna. Plahotniuc a fost nominalizat, după ce a anunţat noile remanieri guvernamentale, subiect discutat intens în societate, dar şi după ce a anunţat poziţionarea PDM pe platforma pro Moldova.

“PDM a reuşit să surprindă nu atât prin demiterea ministrului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, precum şi a ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, cât prin nominalizările făcute în ceea ce ţine de noii conducători ai acestor ministere – Silvia Radu şi Nicolae Ciubuc. A atras atenţie în special revenirea Silviei Radu în prim planul vieţii publice din Moldova, iar pentru mulţi cunoscători ai fenomenului politic a devenit clar că democraţii se pregătesc cu toată seriozitatea de alegerile parlamentare”, scriu jurnaliştii de la Tribuna.

Un at subiect discutat intens în această săptămână, în viziunea portalului sus-numit, a ţinut de anunţul lui Vlad Plahotniuc privind trecerea PDM pe platforma pro Moldova.

“Este absolut evident că, prin această nouă poziţionare, PDM ţinteşte nu doar apropiata campanie electorală a alegerilor parlamentare, ci şi situaţia postelectorală, eventualele aranjamente politice ce se vor face atunci. Nu este exclus ca această mişcare să fie elementul care ar putea garanta rămânerea democraţilor la guvernare într-o formă sau alta”, conchide Tribuna.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By