Tânăr din Cantemir condamnat la 17 ani de închisoare: a convins cinci minore să-și facă poze intime, iar apoi le-a amenințat că le va face publice

catuse

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost recunoscut culpabil de săvârșirea traficului de copii și pornografie infantilă, fiind condamnat la închisoare pe un termen de 17 ani. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Cahul.

În cadrul cercetării judecătorești s-a stabilit, că inculpatul a făcut cunoștință prin rețelele de socializare cu cinci minore, cu vârste cuprinse între 9 ani și 16 ani, a discutat cu acestea subiecte obscene privind raporturi sexuale și le-a cerut să-i expedieze în formă electronică poze intime. Fetele i-au transmis pozele solicitate.

Ulterior, le-a amenințat că va divulga informațiile confidențiale familiei sau altor persoane și că va crea profiluri false în rețelele de socializare, cu imaginile foto și video intime obținute. Contrar voinței minorelor, le-a determinat să-și facă în continuare fotografii în ipostaze indecente şi să participe la sesiuni video.

Sentința este cu drept de atac în Curtea de Apel.

You may also like

Comments are closed.

By