8 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Presa PAS-PPDA și unele ONG-uri uită că și Recean, Șalaru, Cibotaru, Maia Sandu n-aveau treabă cu funcțiile pe care le dețineau

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Presa afiliată PAS și PPDA, liderii acestor formațiuni, dar și exponenții ONG-urilor afiliate politic operează cu duble standarde, atunci când se arată deranjați de faptul că Silvia Radu, propusă pentru funcția de ministru al Sănătății, nu ar avea studii în domeniu, deși este un manager eficient.

Bloggerul Anatolie Chirilov aduce, însă, câteva exemple de foști miniștri, din fostele Guverne, care chiar nu au nici în clin nici în mânecă cu domeniile pe care le-au gestionat.

Unul dintre cele mai controversate exemple ar fi cel al lui Viorel Cibotaru, ex-lider PLDM și ex-ministru al Apărării, în guvernul AIE II. Acesta a studiat jurnalismul la Universitatea de Stat din Moldova și nu are nicio tangență cu domeniul militar.

Bloggerul aduce și alte exemple, la fel de concludente. „Maia Sandu – Ministru a Educației, dar a studiat la Academia de Studii Economice a Moldovei. Experta în Economie, care nu vedea spălătoria miliardelor a șefului. Anatol Șalaru – a deținut funcția de Ministru Trasportului și Infrastructurii Drumurilor. A făcut studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”. Dorin Recean- Ministru Afacerilor Interne. A făcut Academia de Studii Economice din Moldova. Ion Cebanu – A fost Ministru Tineretului și Sportului, dar a făcut Facultatea de Drept la Universitatea de Stat din Moldova”, scrie Anatolie Chirilov.

”De ce atunci când aceste persoane nici treabă cu coada sapei nu aveau cu funcțiile pe care le dețineau, totul era bine și frumos, iar rătăciții societății nu se revoltau la investirea lor în funcție? Acum cancerul politicului moldav, ne spune despre faptul că Silvia Radu e omul nepotrivit la locul nepotrivit, uitând de oamenii cu care cândva lucra umăr la umăr și chiar sunt colegi de partid până-n prezent”, conchide bloggerul citat.

sursa: hotnews.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img