Percheziții pe mai multe adrese: șase persoane reținute pentru păstrarea și vânzarea heroinei (VIDEO)

poza-dr

Ofițerii de investigații a IP Botanica şi a Direcției de Poliție a mun. Chișinău au reținut 6 persoane, originare din capitală şi r-nul Ungheni, cu vârstele cuprinse între 32 ani și 60 de ani. Acestea sunt suspectate de păstrarea şi realizarea în cantităţi mari şi deosebit de mari a substanţelor stupefiante de tip ,,Heroină’’, pe teritoriul mun. Chişinău.

Polițiști au efectuat mai multe percheziții autorizate atît în mijloacele de transport, cît
la domiciliile suspecților, unde au fost depistate și confiscate: 152 pacheţele improvizate artizanal din folie de staniol, cu substanţă stupefiantă de tip „Heroină” cu masa de circa 50 grame, 5 pacheţele din hîrtie şi „zip lock”, cu substanţa stupefiantă „PVP”, cu masa de circa 3 grame, cîntar electronic la mici dimensiuni, 9 telefoane mobile utilizate la săvîrşirea infracţiunii, cartele SIM, seringi şi alte instrumente şi aparate confecţionate artizanal pentru pentru prepararea şi utilizarea drogurilor în formă finală. O parte din droguri erau pregătite în pachețele pentru consumatori.

Cantitatea 245 de gr de droguri a fost ridicată, sigilată și transportată la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP. Valoarea drogurilor confiscate, în cazul comercializării pe piaţa neagră, a fost estimată la aproximativ 900 000 lei.

Polițiștii caută și alți complici la săvîrşirea infracţiunii, dar şi să stabilească sursa de provenienţă a drogurilor.

Suspecții au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Conform legislației penale în vogoare, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By