Pavel Filip, despre o tânără de 18 ani din Căușeni, care a decis să-și deschidă propria brutărie: Asta înseamnă curaj, inițiativă, succes

Screenshot_5

Premierul Pavel Filip s-a arătat încântat de curajul unei tinere din Căușeni, care a decis să-și deschidă propria brutărie. Pentru acesta ea beneficiat de o subvenție în avans din partea statului, în sumă de 600 de mii de lei.

”La doar 18 ani, Sanda se gândește deja la viitor, aici, acasă. Vrea să deschidă o brutărie și să aducă gustul covrigilor italieni în Moldova. Sanda este unul dintre cei 38 de tineri care au aplicat la subvenții în avans pentru lansarea afacerilor. Asta înseamnă curaj, inițiativă, succes”, a postat premierul pe Facebook.

Pavel Filip s-a aflat astăzi la Căușeni, unde a participat la o ședință comună a guvernului și a reprezentanților autorităților publice locale. Între altele, Pavel Filip a spus că guvernul se va concentra în continuare pe îmbunătățirea mediului de afaceri, pentru a genera în continuare creștere economică.

„Miracole nu există. Muncești, aduci bani în buget și ai posibilitatea să faci investiții sociale”, a subliniat premierul.

You may also like

Comments are closed.

By