Omor la Botanica // Doi prieteni găsiți înjunghiați într-un apartament. Un suspect, reținut

crima politia nu treceti

Cadavrele a doi bărbați de 30 și 31 de ani au fost depistate într-un apartament din sectorul Botanica, municipiul Chișinău.

Apelul la poliție a parvenit ieri, 2 septembrie 2018, la ora 22.00. O femeie a anunțat că a depistat în locuința sa corpurile neînsuflețite a fiului său și a prietenului acestuia.

Deplasându-se la fața locului, forțele de ordine au depistat cadavrele bărbaților, cu semne de moarte violentă, manifestate prin mai multe plăgi tăiate.

La moment, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a survenit moartea bărbaților.

Poliția a pornit o cauză penală în baza art. 145 ”Omor” Cod Penal. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile se pedepsesc cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Potrivit Publika.md, unul dintre bărbați a fost înjunghiat în piept, iar altul avea o tăietură adâncă la gât.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere arată că cele două victime au ajuns acasă duminică, după ora cinci dimineața, cu un taxi. Bărbaţii erau însoțiți de câțiva prieteni, mai scrie Publika.

În rezultatul acţiunilor de investigaţii, a fost identificat și reținut un suspect. Acesta este în vârstă de 20 de ani și este originar din raionul Cantemir.

You may also like

Comments are closed.

By