12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

O nouă acțiune de doi bani, organizată astăzi în fața Parlamentului, de către PLDM, PAS și PPDA

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

PLDM și PAS cu DA sunt criticate de internauți, pentru flashmobul penibil, de 15 oameni, organizat astăzi în fața Parlamentului. Aceștia ”au cerut demisia Valentinei Buliga pentru faptul că ea a fost victimă a unui incident care s-a soldat cu condamnarea RM la CEDO?”, este întrebarea care se conține într-un material publicat astăzi pe blogul Opinii Juridice.

Autorul, Andrei Oțel, crede  că organizatorii acțiunii nu sunt preocupați de starea pensionarilor, ci sunt cuprinși doar de răzbunare.

”Respectiv, care este cauza și scopul acestui flashmob? poate cei din opoziție își fac griji pentru starea pensionarilor? ori îi doare când e încălcată legea vreodată — răspunsul aici e simplu — au văzut numele Dnei Buliga și ca niște piranii iubitoare de gunoi și publicitate politică au sărit în capul ei”, notează blogul citat.

”Ca să devină lucrurile mai clare e destul de a ne pune o singură întrebare:

„Dacă era Maia Sandu în locul Valentinei Buliga și ar fi fost lovită peste față de un elev care crede că a fost depunctat la BAC, iar după asta i s-ar fi deschis un dosar penal pe faptul comiterii unei infracțiuni de huliganism, cum ar fi reacționat cei din PAS?” Cum ar fi procedat în cazul când un asemenea dosar penal nu ar fi fost deschis? Sau cum ar proceda dacă acum cineva ar sări în cap Doamnei Sandu și poliția nu ar lua măsuri cu asta?“, se mai întreabă autorul materialului.

foto: privesc.eu

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img