„Nu contează în ce țară trăiești: Motivează-te să devii mai bun!”. Vezi clipul care a adunat peste 11 mii de vizualizări (VIDEO)

Screenshot_2

Un clip motivațional, cu genericul ”Nu contează în ce țară trăiești: Motivează-te să devii mai bun!”, a devenit viral pe rețelele de socializare. Acesta a adunat deja peste 11 mii de vizualizări și peste 180 de distribuiri, la mai puțin de 15 ore de la publicare.

Autorii spotului îndeamnă oamenii să devină mai buni, să se autoperfecționeze și să opereze adevărata schimbare în propria mentalitate.

”Ce ai făcut tu, pentru a deveni mai bun? Încă mai aștepți ca cineva să învețe în locul tău, să facă sport în locul tău? E timpul să te schimbi! Acum! Schimbarea adevărată, o poți face doar tu. Ai totul la îndemână, trebuie doar să-ți dorești să devii mai bun. Trebuie să muncești!”, se mai spune în clip.

Cheia succesului, în opinia autorilor clipului, este munca asiduă, depusă zilnici asupra propriei conștiințe.

”Primul pas în cale spre ceva bun în viața ta este să încetezi a acuza toată lumea și să înțelegi că tu ai totul, ca în fiecare zi să devii mai bun, ca în viața ta să fie tot ce îți dorești. Cheia succesului e atunci când depui o muncă asupra ta”, se conține în spot.

You may also like

Comments are closed.

By