Monica Babuc, despre „reținerile” de la rețeaua de licee „Orizont”: Apreciez activitatea acestei instituții. Ministerul va lua toate măsurile ca procesul de studii să nu fie perturbat

babuc

Ministra Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, susține că nu cunoaște situația legată de expulzarea mai multor persoane din cadrul rețelei de licee „Orizont” din R. Moldova, dar promite că instituția pe care o conduce va lua măsurile necesare ca procesul de studii din aceste școli să nu fie perturbat.

„Nu cunosc situația, dar e firesc ca de acest lucru să se ocupe organele abilitate. Eu apreciez activitatea acestei instituții. Ceea ce vă pot spune este că Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va întreprinde toate măsurile ca procesul de studii de acolo să nu fie perturbat”, a declarat ministra Babuc pentru Ziarul NAȚIONAL.

Amintim că echipe de polițiști și angajați ai Serviciului de Informații și Securitate au reținut astăzi 7 angajați ai rețelei de licee „Orizont” din R. Moldova de etnie turcă, în timp ce aceștia fie se îndreptau spre serviciu, fie erau încă acasă.

You may also like

Comments are closed.

By