Marian Lupu: Este trist și primitiv modul în care PAS, PPDA și PLDM asmut oamenii împotriva unei femei care a fost agresată, cum este doamna Buliga

27867658_1059255884212649_1883769439155833420_n

Liderul fracţiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu, condamnă campania murdară, declanşată de PAS, PPDA și PLDM împotriva deputatului democrat, Valentina Buliga.

“Este trist și primitiv modul în care PAS, PPDA și PLDM asmut oamenii împotriva unei femei care a fost agresată, cum este doamna Buliga. Aceștia interpretează laș și mincinos o decizie a CEDO, care nu a confirmat dreptul unui bărbat de a lovi o femeie, ci încălcarea unor proceduri de către organele care au instrumentat cazul. Ce societate vreți să construiți? Una în care, ferească Dumnezeu, mamele, bunicile sau fiicele voastre sunt agresate, iar comunitatea aplaudă? E rușinos la ce mânați oamenii”, a postat Marian Lupu, pe Facebook.

Amintim că PLDM și PAS cu DA au fost criticate şi de internauți, pentru flashmobul penibil, de 15 oameni, organizat ieri în fața Parlamentului. Aceștia ”au cerut demisia Valentinei Buliga pentru faptul că ea a fost victimă a unui incident care s-a soldat cu condamnarea RM la CEDO?”, este întrebarea care se conține într-un material publicat astăzi pe blogul Opinii Juridice. Autorul, Andrei Oțel, crede că organizatorii acțiunii nu sunt preocupați de starea pensionarilor, ci sunt cuprinși doar de răzbunare.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By