Ipocrizia Maiei Sandu // Spune că moare de grija unioniştilor, pe care binomul PAScuDA i-a înjurat luni de zile, numindu-i “râsuri, idioţi, vânduţi și ţăcăniţi”

maia sandu privesc

Partidul Acţiune şi Solidaritate s-a declarat, într-un comunicat de presă, solidar cu unioniștii care au blocat ieri circulația transportului pe șoseaua Chișinău-Leușeni. “PAS condamnă acțiunile violente și provocatoare ale forțelor de faţă de participanţii la Marea Adunare Centenară”, se conţine în comunicatul citat.

Aşadar, Maia Sandu zice că moare de grija unioniştilor, deşi, în realitate, îşi developează din nou (a câta oară!) ipocrizia. Maia Sandu varsă lacrimi de crocodil, după ce, luni de zile, unioniştii au tot fost făcuți cu ou şi oţet în presa care o slujeşte şi de către trollii săi de pe Facebook. Unioniştii au fost făcuţi “râsuri, idioţi, vânduţi, ţăcăniţi” şi astea sunt cele mai blânde epitete pe care le-am cules de pe net.

Maia Sandu nu mai poate şi de grija lui George Simion, liderul unioniştilor, care are interdicţie provizorie de a intra în Moldova. Şi aici lidera PAS dă dovadă de o făţărnicie crasă. Maia Sandu se face a uita că George Simion a fost expulzat din Moldova şi cu câţiva ani în urmă, la solicitarea colegilor săi din PLDM. Atunci Maia Sandu deţinea funcţia de ministru al Educaţiei şi nici nu avea de gând să-şi reverse mania proletară faţă de expulzarea liderului unionist.

Maia Sandu se declară plină de compasiune faţă de unionişti, dar compasiunea ei nu este deloc sinceră. Liderul PAS încearcă să câştige încrederea unioniştilor şi să-i folosească pe aceştia în războaiele politice pe care le duce.

Dacă este sinceră şi dacă, într-adevăr, ţine la curentul unionist, Maia Sandu ar trebui să îşi asume deschis dezideratul unirii Republicii Moldova cu România. Maia Sandu nu va face, însă, acest lucru, pentru că nu este unionista, ci doar făţarnică.

sursa: actual.md / foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By