Incident la bordul unui avion din India: peste 20 de pasageri au suferit leziuni minore

Mumbai-airliner-1020166

Mai mult de 20 de pasageri au fost trataţi pentru leziuni minore joi, după ce avionul în care se aflau a pierdut presiunea din cabină şi a fost forţat să se întoarcă pe aeroportul din Mumbai, a anunţat autoritatea pentru aviaţie civilă din India, relatează Reuters, citată de Mediafax.

La scurt timp după decolarea din capitala financiară a Indiei, echipajul de zbor a uitat să selecteze un comutator pentru a menţine presiunea în cabină, iar măştile de oxigen au fost utilizate, a afirmat autoritatea de reglementare a aviaţiei civile din India.

Avionul a revenit la Mumbai, unde 30 dintre cei 166 de pasageri au fost trataţi pentru leziuni minore, inclusiv dureri de cap şi sângerări din nas sau urechi, a transmis într-o declaraţie Direcţia Generală pentru Aviaţie Civilă (DGCA).

Compania Jet Airways a spus că echipajul de pilotaj al zborului a fost eliberat din funcţie până la finalizarea unei investigaţii asupra incidentului. Compania aeriană va colabora, de asemenea, cu DGCA cu privire la anchetă, a anunţat Jet într-o postare pe Twitter.

You may also like

Comments are closed.

By