FLASH // Ambasada Moldovei din Germania, evacuată și pusă sub protecția poliției germane, după ce un grup extremist turc a amenințat cu decapitarea copiilor diplomaților

breaking news

Angajații Ambasadei din Berlin și Consulatului țării noastre au primit amenințări cu moartea din partea reprezentanților unei grupări islamiste, din care ar face parte și cei șapte cetățeni turci expulzați ieri de la din Moldova.

Publika.md scrie, cu referire la reprezentanţii ambasadei, că extremiștii amenință că vor decapita copiii diplomaților moldoveni.

La solicitarea serviciilor speciale de la Berlin, Ambasada şi Consulatul Republicii Moldova din Germania au fost evacuate.

PUBLIKA.MD aminteşte că şapte cetățeni străini, suspectați de legături cu o grupare islamistă, grupare despre care există indicii că desfășoară acțiuni ilegale în mai multe țări, au fost declaraţi indezirabili şi expulzaţi de pe teritoriul Republicii Moldova.

Potrivit Serviciului de Informații și Securitate, în prealabil, au fost făcute evaluări minuțioase, iar deciziile luate au avut ca scop asigurarea securității naţionale.

You may also like

Comments are closed.

By