Candu, după accidentul cu implicarea lui Igor Dodon: Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit. Trebuie să rămânem oameni

accident dodon5

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, se arată dezamăgit de comentariile apărute în spațiul public urmare a accidentului rutier de duminică, în care a fost implicat șeful statului și doi membri ai familiei sale. Într-o postare pe Facebook, Andrian Candu scrie că a discutat cu Igor Dodon privind starea de sănătate a acestuia și a făcut un apel către societate să dea dovadă de omenie.

„Am discutat cu dl președinte Dodon ca să mă asigur că este bine după accidentul auto în care a fost implicat. Dincolo de competiția politică, indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit. Trecem printr-o criză de moralitate când lupta pentru putere este pusă mai sus decât compasiunea și omenia.

Personal, am trecut printr-o tragedie în familie legată de un grav accident auto. Recuperarea a fost grea, dar posibilă datorită susținerii de care am avut parte”, a scris Candu.

În aceeași postare, Candu menționează că „în istorie țările și societatea s-au dezvoltat și au avut salturi calitative numai împinse de emoții pozitive și încredere”.

„Dezvoltarea statului nostru și a noastră ca societate este posibilă numai prin toleranță, respect reciproc și grijă. Indiferent că acesta este Președintele Republicii Moldova, cei 7 cetățeni turci și familiile lor sau alți oameni, compasiune, înțelegere și respect trebuie sa fie pentru toți.

Dle Președinte Igor Dodon, recuperare cât mai grabnică. Sănătate familiei și celorlalți implicați în accident”, a adăugat șeful Legislativului.

Amintim că, accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial a avut loc duminică, 9 septembrie, pe traseul Chișinău-Ungheni. Două mașini ale Serviciului de Protecție și Pază de Stat au fost tamponate de un camion, ieșit pe contrasens. Automobilul în care se afla Igor Dodon, împreună cu unul dintre fiii săi și mama sa, s-a răsturnat. Toți trei, dar și doi ofițeri SPPS, au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fel, a fost transportat la spital și șoferul camionului.

41416230_2111370582230073_2716327941523898368_n

1

41323177_10213863558286247_2353599652521050112_n

You may also like

Comments are closed.

By