Blogger, către “justiţiarii” din PLDM: Mai ţineţi minte cum Filat şi-a înscenat un accident rutier în anul 2014?

pldm2014

Unii exponenţi ai partidelor de opoziţie sunt taxaţi dur pentru speculaţiile tirajate pe reţelele de socializare, privind o pretinsă înscenare a accidentului rutier cu implicarea preşedintelui Igor Dodon, produs ieri. Bloggerul Eugen Luchianiuc le aduce aminte despre un caz real de înscenare, care a avut loc în 2014 şi în care a fost implicat fostul lider al PLDM, Vlad Filat.

“Pe 29 noiembrie 2014 era „ziua tăcerii” în Republica Moldova. Ziua în care nu s-a făcut campanie electorală și în care partidele politice nu aveau voie să-și promoveze programul și liderii. Dar la PLDM nu era cazul. Ei s-au gândit puțin și au înțeles că cea mai bună cale de a capta atenția în „ziua tăcerii” este victimizarea. Și cum poate fi victimizat Filat dacă nu printr-un accident. Astfel a apărut accidentul înscenat în care în urma tamponării cu o Toyota mașina celor din SPPS a deraiat în livadă. Știrea foarte repede a fost transmisă în media loială PLDM și a mers automat și în alte media. Ăștia din PLDM au fost creativi și au băgat la Toyota care se făcea „vinovată” de accident numere cu PD”
, scrie sursa citată.

În continuare, bloggerul este la fel de dur şi cu unii internauţi, care spun că Dodon nu avea voie să folosească maşina de stat în scopuri personale.

“Am înțeles că și unele amante ale fostului Premier se tot vaietă pe Facebook despre accidentul de ieri. Ba că președintele nu avea voie să o ducă pe mama, ba că avea viteză mare. Hai nu mai fiți chiar așa de sfinte: amintiți-vă cu ce alai venea în patul vostru Filat și la ce viteză îi „arătați bogățiile” nefiind persoane de stat dar fiind în mașina lui”, conchide Eugen Luchianiuc.

You may also like

Comments are closed.

By