Andrei Năstase, surprins din nou ținându-se de mână cu Inga Grigoriu

36503260_1709900035723972_4586867455418171392_n

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost surprins din nou, ținându-se tandru de mână cu colega sa de partid, Inga Grigoriu. Poze cu cei doi au fost publicate de către bloggerul Eugen Luchianiuc. Acesta îl acuză pe Năstase de fățărnicie.

”Iată o nouă fotografie a lui Andrei Năstase ținând-o de mână pe Inga Grigoriu, cea, care cu orice ocazie, sare în apărarea șefului de partid Nu este prima dată când sunt văzuți în public ținându-se de mână. O lună în urmă, aceeași situație a fost surprinsă pe la Ungheni. Risc să vă amintesc, repetat, că Andrei Năstase pe lângă faptul că afirmă că trăiește din îndemnizația germană a copiilor, se și promovează intensiv drept mare familist deși trăiește singur în Chișinău”, scrie Luchianiuc.

Acesta atrage atenția asupra mesajelor non-verbale, transmise de Năstase lui Grigoriu, care pot fi citite din poză. ”Și încă ceva, prin tinerețe era așa un obicei, ca să-i dai de înțeles fetei că o dorești, îi puneai degetul în palmă, sau pe la voi nu a fost așa?”, întreabă Luchianiuc.

năstase-grigoriu-1

sursa: actual.md / foto sus: Facebook (Vera Baciu)

You may also like

Comments are closed.

By