Andrei Năstase minte cu nesimțire: spune că individul care a insultat minoritatea rusă pe 26 august nu este simpatizant al PDA

51972-15360-49829-66

Liderul PPDA Andrei Năstase minte din nou cu neruşinare. Într-o postare pe Facebook, Năstase declară că personajul care a insultat minoritatea rusă în cadrul acţiunii electorale din 26 august, spunând că aceasta vorbeşte o “limbă porcească”, nu ar fi simpatizant al formaţiunii pe care o conduce.

Andrei Năstase este contrazis, însă, de internauţi şi exponenţii mass-media. Aceştia au constatat că individul, pe nume Teodor Dreţcari, are 59 de ani, este locuitor al orăşelului Codru, şi participă activ la toate manifestaţiile organizate de Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr.

Aşadar, cum îi este obisnuinţa, Andrei Năstase refuză să-şi asume orice responsabilitate pentru acţiunile celor pe care îi cheamă la proteste, deşi ar trebui să asigure buna desfăşurare a manifestaţiilor pe care le organizează.

Într-un mod similar, liderul PPDA s-a dezis public şi de individul care a agresat un grup de cântăreţi ambulanți din Mali, care cântau în centrul Capitalei, în timpul unei acţiuni de protest din faţa Primăriei Chişinău. Acelaşi bărbat a lovit cu piciorul și pumnul într-un automobil care mergea pe lângă protestatarii din preajma Primăriei.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By