Vlad Plahotniuc, despre întâlnirile cu locuitorii satelor Cristeşti şi Valea-Trestieni, din raionul Nisporeni: Cu mare drag am împărtășit cu ei momente speciale

Screenshot_3

Locuitorii satelor Cristeşti şi Valea-Trestieni, din raionul Nisporeni, au avut ieri parte de un oaspete special. Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a participat la evenimentele organizate de autorităţile locale, cu prilejul Hramului.

“Sărbătoare, tradiții, oameni gospodari și veselie multă la hramurile localităților Cristești și Valea-Trestieni din Nisporeni. Cu mare drag am împărtășit cu ei acele momente speciale. La mulți ani!”, a postat Vlad Plahotniuc, pe Facebook.

Locuitorii din Cristești s-au adunat pe stadionul din centrul satului, unde s-a dat un chef de zile mari. Sătenii s-au distrat până seara târziu pe melodiile mai multor artişti îndrăgiți, printre care Adriana Ochişanu şi Nelly Ciobanu.

Oamenii s-au bucurat să-l vadă la sărbătoarea lor pe liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc. Aceştia i-au mulţumit pentru sprijinul constant şi au făcut poze cu el.

Și la Valea-Trestieni s-a petrecut până aproape de miezul nopții. Amintim că ieri creştinii ortodocşi de stil vechi au marcat „Adormirea Maicii Domnului”. Cu această ocazie, în mai multe sate din ţară a fost sărbătorit Hramul.

You may also like

Comments are closed.

By