VIDEO // Mărturiile unei victime hărţuite sexual de Gheorghe Petic

Screenshot_1

Bloggerul Eugen Luchianiuc continuă seria dezvăluirilor despre Gheorghe Petic, ex-angajat al Poliției de Frontieră. Astăzi, bloggerul a făcut public un material video al uneia din victimele așa-numitului revoluționar. Iată ce scrie acesta:

„Scriam ieri că Gheorghe Petic, fost şef (de un nivel anume) pe la Grăniceri, mai nou lideraş teritorial pe la Platforma Demnitate şi Adevăr, nici pe departe nu e aşa de „alb” şi „imaculat”, dar şi „mare luptător cu nedreptăţile” cum vrea să pară.

Pe lângă „păcatele” sale la care m-am referit deja, aflu că acest individ obişnuia să hărţuiască sexual femeile pe acolo pe unde trecea cu serviciul. Mai nou, se zice că pe numele său ar fi deschisă una sau mai multe cauze la poliţie (că ar fi penale, că – de alt fel, eu nu pot să ştiu) anume pe fapte de hărţuire sexuală. Iar înregistrarea care mi-a nimerit în mâini dovedeşte că ceea despre ce se vorbeşte e adevărat. Public mai jos câte ceva din mărturiile uneia din victimele hărţuite sexual de Gheorghe Petic

You may also like

Comments are closed.

By