VIDEO // Încă o victimă îl acuză pe „revoluționarul” Gheorghe Petic că a hărțuit-o sexual

victima lui petic

Încă o tânără îl acuză pe activistul PPDA Gheorghe Petic, fost angajat al Poliției de Frontieră, de hărțuire sexuală. Mărturia video a fost făcută publică de către bloggerul Eugeniu Luchianiuc, cel care anterior a prezentat mai multe detalii obscure din biografia susținătorului lui Andrei Năstase.
Tânăra afirmă că în perioada studiilor la Colegiul Poliției de Frontieră a fost molestată sexual de către Gheorghe Petic, pe atunci profesor la această instituție de învățământ.

”După orele teoretice, acesta îmi spunea că pentru notele de 8 și 9 trebuie să-i permit să mă atingă în locurile intime ori să întrețin cu el o relație sexuală”, mărturisește tânăra în filmulețul video postat de Luchianiuc.

Ea spune că de fiecare dată a refuzat avansurile indecente ale lui Petic, dar că acesta continua să o hărțuiască la lecții, prin atingeri, dar că era mult mai direct când o întâlnea după cursuri.

Aceasta este a doua mărturie video ale femeilor care spun că au fost hărțuite sexual de către Gheorghe Petic la instituția de învățământ în care a predat.

Eugen Luchianiuc afirmă, cu referire la sursele sale din poliție, că pe ambele cazuri de molestare sexuală au fost inițiate cauze penale. Iar victimele trec acum un curs de reabilitare psihologică pe linia organizaţiei neguvernamentale „La Strada”.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By