20 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

Un valet al lui Năstase îi dă lecție de diplomație ambasadorului american la Chișinău

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Unul dintre propagandiștii PPDA, Alexandru Cozer, îl atacă dur pe ambasadorul Statelor Unite în Moldova, James Pettit. Acesta îi reproșează diplomatului că a participat la depunerea de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare, de Ziua Independenței.

”James D. Pettit, dacă te respectai, delegai pe altcineva să depună flori la rușinea de astăzi, așa cum au făcut alții. Ești o rușine pentru SUA și valorile Occidentale! Regret că m-am abținut atâția ani să spun asta!”, a scris activistul PPDA.

Ulterior, Cozer a făcut un update la postare, pentru a lansa noi acuzații, de această dată pentru opinia ambasadorului despre acțiunile politice ale PPDA, PAS, PLDM și reacția autorităților la acestea.

”Fugind de presă, această rușine delegat ambasador aici a spus că e ceva normal poliția să separe cetățenii de politicieni. Și a mai zis ceva și despre democrație, urcând în grabă scările Guvernului”, a scris susținătorul lui Andrei Năstase pe Facebook.

Amintim că ambasadorul SUA a spus că evacuarea grupului de protestatari din faţa statuii lui Ştefan cel Mare nu este o procedură care contravine rigorilor unui stat democratic.

“Așa e în democrație. Auzim şi acum sunetul democrației. Este un proces normal, şi protestele separate şi acţiunile Guvernului. Cel puţin ieri am văzut că s-au permis demonstrații pașnice. Este cel mai important lucru”, a spus James Pettit.

 

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img