Un avion cu 220 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă din cauza mirosului „de picioare nespălate” din cabină

hazmat

Un avion al companiei Spirit Airlines, care zbura pe ruta New York – Fort Lauderdale, a aterizat de urgenţă după ce mai mulţi pasageri s-au plâns din cauza mirosului puternic din cabină, descris ca fiind „de picioare nespălate”.

Unii pasageri au acuzat arsuri în zona pieptului şi pe gât din cauza mirosului. După aterizare, o echipă HAZMAT a cercetat aeronava, dar nu a descoperit sursa mirosului. Avionul avea la bord 220 de persoane, iar câteva au fost transportate la spital.

Spirit Airlines a anunţat că va investiga în continuare incidentul pentru a vedea ce a provocat mirosul. Potrivit AOL, nu este exclus ca acesta să fi fost provocat chiar de picioarele nespălate ale unui pasager.

În luna mai a acestui an, un alt avion, aparţinând companiei Transavia, a aterizat de urgenţă din cauza unui pasager care mirosea îngrozitor. Mai multe persoane de la bord au avut stări de leşin şi vomă. Ulterior, bărbatul a murit şi s-a aflat că suferea de necrozarea ţesuturilor în urma unei infecţii dezvoltate pe când se afla în vacanţă în Insulele Canare.

sursa: mediafax.ro

You may also like

Comments are closed.

By