Reprezentant al PN: PAS și DA, aveți niște lideri fățarnici, care dezbină societatea

nastase maia sandu

Liderii PAS și PDA sunt luați în furci de exponenții „Partidului Nostru” a lui Renato Usatîi. Aceștia sunt acuzați de fățărnicie, iar drept motiv pentru atacurile de pe rețelele de socializare servește acordul încheiat între cele două formațiuni.

„Voi, partidele PAS și DA, aveți niște lideri fățarnici, care pe de o parte strigați și chemați societatea la consolidare, iar pe de altă parte o dezbinați, încheind între voi acorduri să nu colaborați cu anumite partide. În articolul 6 din acest acord este stipulat că nu veți colabora cu partidele oligarhice și cele proruse. Sunt totalmente de acord cu ceea ce se referă la partidele oligarhice, dar nu sunt de acord că ați pus Partidul Nostru (PN) în rîndul celor proruse”, scrie, pe Facebook, unul din reprezentanții „Partidului Nostru”, Stanislav Belousov.

În continuare, Belousov își exprimă îndoiala că PAS și PPDA vor cu adevărat să consolideze societatea.

„Eu înțeleg că voi nu doriți să vă sabotați imaginea în fața UE și a electoratului pro UE și cel unionist, dar, cum planificați voi să consolidați această societate?”, se mai întreabă internautul, citat de hotnews.md.

You may also like

Comments are closed.

By