Pungași, reținuți: l-au buzunărit pe un bărbat aflat în stare de ebrietate (VIDEO)

Снимок000002

Oamenii legii au identificat şi reţinut pe urme fierbinți trei indivizi cu vârstele de 32, 35 și 43 de ani, originari din capitală și Tiraspol, bănuiți de comiterea pungășiilor.

Primul caz, surprins și de camerele de supraveghere din preajmă, a avut loc în sectorul Centru al capitalei, pe bd. Negruzzi. Aceștia au profitat de starea de ebrietate a unui tânăr de 26 de ani, originar din r-nul Ungheni, i-au furat portmoneul cu acte și bani în sumă de 5000 de lei.

Alt caz a a avut loc pe data de 17 august curent. În timp ce se deplasa cu maxi-taxi de pe ruta 184, bănuitul, în vârstă de 32 de ani, a fost reținut în flagrant delict pentru ca ar fi sustras din geanta unei tinere de 22 de ani portmoneul în care se aflau bani, carduri şi acte personale, cauzând victimei un prejudiciu estimat la 4500 lei. În momentul reţinerii bănuitului, poliţiştii au depistat bunurile sustrase.

În acest context au fost iniţiate două cauze penale pentru pungăşie, iar bănuiții riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By