6 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Protest în Capitală! Mai multe străzi din sectorul Centru vor fi închise pentru circulație

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Partidele de opoziție de la Chișinău organizează astăzi un protest în Piața Marii Adunări Naționale. În acest context, va fi sistată circulația pe străzile: 31 august, Columna, bulevardul Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Maria Cebotari și Ismail, transportul public fiind redirecționat pe străzile adiacente.

Locuri de parcare veți găsi în adiacentul complexului Eternitate, scuarul Academiei, străzile Mihai Viteazul, Columna și zona Circului.

Poliţia solicită atât participanților la proteste, cât şi cetăţenilor (pietoni și conducători auto) să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine pentru ca acțiunea să se desfăşoare în condiţii optime.

Participanţii sunt obligaţi:

– să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale organizatorilor;

– să se abţină de la acţiuni care pot împiedica desfăşurarea întrunirii şi de la incitarea la astfel de acţiuni;

– să părăsească întrunirea la cererea organizatorului şi/sau a reprezentantului autorităţii administraţiei publice locale ori a organului de poliţie;

– în timpul întrunirii să nu deţină arme, obiecte explozive sau orice substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img