Plahotniuc: Poporul și țara noastră merită tot ce e mai bun. La Mulți Ani, Moldova!

plahotniuc

Moldova este pe drumul cel bun, iar locuitorii acesteia pot spera la un trai mai bun, într-un stat prosper. Este mesajul transmis de preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, cu ocazia Zilei Independenţei.

“Am toată convingerea că astăzi noi suntem mai puternici ca stat decât ieri, iar dorința noastră e să fim mâine mai puternici decât azi”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

“Știu că întotdeauna este loc pentru mai bine și nu toate speranțele și visurile cetățenilor au fost îndeplinite, dar ne încurajează faptul că suntem pe drumul cel bun și avem toată motivația să transformăm Moldova într-un plai cu adevărat confortabil pentru educație, muncă și trai decent, și pentru cei vârstnici, și pentru cei tineri, pentru familii și pentru copii. Acesta e visul nostru moldovenesc comun, pe care prin acțiuni consecvente și prin rezultate concrete îl vom putea înfăptui. Poporul și țara noastră merită tot ce e mai bun. La Mulți Ani, Moldova!”, a mai scris Vlad Plahotniuc.

sursa: hotnews.md / foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By