Odnostalco: Dacă PSRM vine la guvernare, persoanele născute după 1974 riscă să rămână fără pensie

odnostalco

Deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, a sugerat, în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros”, de la postul de televiziune NTV Moldova, că persoanele născute după 1974 riscă să nu mai primească pensii când vor ajunge la vârsta de pensionare. Acest lucru s-ar putea întâmpla după venirea la putere a Partidului Socialiştilor.

Deputatul a mai spus că programul de pensionare, promovat de actuala Guvernare, nu are nicio perspectivă şi că tinerii de azi nu au nicio siguranță că vor ajunge să primească pensie.

Vladimir Odnostalco a ajuns în repetate rânduri în vizorul presei, prin acţiuni sau declaraţii scandaloase.

Astfel, în data de 24 martie 2015, în timpul unor declarații publice făcute de către Partidului Socialiștilor, acesta a ascuns drapelul Uniunii Europene după draperie.

De asemenea, în data de 9 mai 2017, Vladimir Odnostalco l-a agresat fizic şi verbal pe Președintele Asociației „UNIREA – Onoare Demnitate și Patrie”, Vlad Bilețchi. Atunci, socialistul s-a aruncat la Bilețchi să-i smulgă tricolorul din piept.

Potrivit portalului Moldova Curată, numele lui Vladimir Odnostalco apare în rapoartele financiare ale PSRM, precum că ar fi donat de trei ori sume mai mari de 80 de mii de lei. Astfel, notează sursa citată, pe 11 noiembrie 2014, el ar fi donat 80 500 de lei, iar 10 zile mai târziu, pe 21 noiembrie 2014, a donat alte două sume mari – 87 500 de lei și 85 600 lei. În total, Vladimir Odnostalco a contribuit la caznaua partidului cu 253 600 de lei.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By