Marele protest politic din 26 s-a dovedit un mare fîs politic! PLDM, PAS și PPDA au adunat 3 mii de oameni, în loc de zeci de mii, cum au anunțat

protest 26 august

Maia Sandu și Năstase au primit astăzi un vot negativ dur din partea cetățenilor! Nici măcar membrii PAS și PPDA nu au venit să-i susțină la protest. În loc de zeci de mii, au venit 2-3 mii de oameni. Din imaginile filmate cu drona se vede că numărul protestatarilor este mult mai mic, decât cel pe care mizau organizatorii. Toţi aceştia s-au încadrat în zona adiacentă monumentului lui Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Amintim că campania electorală pentru alegerile parlamentare a demarat în trombă în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Capitală. Mai multe partide au organizat astăzi acţiuni de protest, fiecare cu tematica sa.

Pe de o parte, simpatizanţii “Partidului Şor” au organizat o acţiune de susţinere a proiectelor sociale, derulate de această formaţiune. Participanţii la manifestaţie au lansat un val de acuzaţii şi scandări împotriva PAS-ului condus de Maia Sandu, şi a PPDA, condus de Andrei Năstase. La protest au fost prezenți și deputați din Parlamentul European.

Tot în centrul Capitalei protestează şi susţinătorii PAS, PPDA şi PLDM. Oficial, acţiunea este organizată de PLDM, iar Maia Sandu şi Andrei Năstase se ascund în spatele acestei formaţiuni, conduse anterior de Vlad Filat, condamnat pentru corupție și furturi de la BEM.

You may also like

Comments are closed.

By