13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Dovadă că Maia Sandu este păzită de cel mai bun bodyguard din Moldova

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Liderul PAS, Maia Sandu este acuzată din nou de minciună, după ce, astăzi, a declarat că nu beneficiază de serviciul unui bodyguard.

Bloggerul Eugen Luchianiuc prezintă mai mule episoade în care alături de Maia Sandu apare unul dintre bodyguarzii fostului premier Vlad Filat, care înainte să fie condamnat pentru corupție, a condus PLDM, din care s-a desprins și Maia Sandu. Ultimul dintre acestea este manifestația electorală din 26 august 2018.

”Anul 2012. Filat se duce la Bruxelles. Îl însoțește cel mai bun bodyguard al Moldovei – Vasile Popa.

Anul 2016. Maia Sandu, în campanie electorală, se duce la Piața Centrală. E însoțită de același Vasile Popa.

1 iulie 2018. Maia Sandu, în cadrul marșului spre Plahotniuc. Însoțită deja de 3 bodyguarzi. Printre ei și Vasile Popa, dar și cel care avea gentuță în care, posibil, era pistol pe 26 august.

26 august 2018. Maia Sandu este însoțită de bodyguarzi. Imagini cu cel care posibil avea pistol deja v-am arătat. Iată-i pe ceilalți doi, unul dintre ei este Vasile Popa, probabil cel mai bun bodyguard al Moldovei”, scrie Eugen Luchianiuc.

Anterior, comunicatorul PAS, Anastasia Taburceanu, a declarat pentru deschide.md că Partidul Acțiune și Solidaritate are cu ”Vasile Popa un contract de voluntariat pe funcția de șofer”.

Eugen Luchianiuc precizează că, pe vremea cât lucra pentru Filat, bodyguardul lua un salariu de 1200 de euro pe lună.

sursa: hotnews.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img