CRIMA de la Soroca // Ucigașul a două femei, găsite arse în pădure, a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat (VIDEO)

lkjhg9

Un tânăr de 22 de ani, locuitor al raionul Soroca, este suspectat de dublu omor. Crima ar fi fost săvărșită la 2 iulie curent, iar la 7 august făptașul a fost reținut.

Poliția din Soroca a fost alertată în seara zilei de 1 august. O persoană a anunțat că, în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca – Florești, între satele Pîrlița și Dumbrăveni, a depistat un cadavru necunoscut cu semne de putrefacție și parțial carbonizat. Veniți la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul, o femeie de 42 de ani, locuitoare a raionului Soroca.

În cadrul unei cercetări repetate la 4 august, în același loc, la o distanță de 1000 de metri, a fost depistat alt cadavru cu semne de putrefacție, la fel parțial carbonizat. Acesta a fost identificat ca fiica femeii, de 15 ani, ambele date dispărute la 2 iulie curent.

În urma investigațiilor și a acțiunilor ample întreprinse de polițiști și procurori, la 7 august, polițiștii au reținut presupusul suspect.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina. Acesta a declarat cu lux de amănunte scenariul crimei. În ziua cu pricina, victimele au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. Suspectul, aflându-se la volanul unei mașini, s-a oferit să le ajute. Pe drum, între suspect și victime s-a iscat un conflict, la care victimele au sărit din mașină și au fugit. Suspectul a oprit mașina și s-a luat după ele. A găsit-o pe femeie în pădure, i-a aplicat mai multe lovituri, până a lăsat-o fără cunoștință. Apoi a găsit-o și pe minoră cu care a procedat la fel. Ulterior, pentru a ascunde probele infracțiunii, suspectul le-a dat foc.

De asemenea, în cadrul audierilor, suspectul a recunoscut că a mai comis o crimă în luna iunie a anului 2012, ar fi omorât o fată care pe atunci avea 15 ani, după care a aruncat cadavrul într-un iaz.

Suspectul este reținut pe 72 de ore și riscă detenție pe viață.

La moment polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație pentru a stabili toate circumstanțele.

You may also like

Comments are closed.

By