Comportament huliganic al reprezentanţilor PLDM, PAS şi PPDA: au aruncat cu PET-uri și pietre şi au arătat gesturi obscene în direcţia unor deputaţi europeni

photo5199741572273514852

Noi exemple de comportament huliganic al reprezentanţilor PLDM, PAS şi PPDA. Aceştia au aruncat cu PET-uri și pietre, i-au huiduit şi au arătat gesturi obscene în direcţia deputaţilor europeni, prezenţi la acţiunea “Partidului Şor”, derulată în data de 26 august, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Capitală.

Amintim, în context, că emisarii europeni au declarat că în Moldova există, cu regret, politicieni care denigrează în Europa imaginea propriei ţări.

“Vă rugăm să nu votați pentru cei care vă discreditează țara în afară, prin știri false. Această strategie este o practică defăimătoare. Și vă spun un lucru foarte clar, nimeni, dar absolut nimeni, nu deține monopolul asupra dreptului de a reprezenta Europa în Moldova”, a declarat Barbara Kappel, deputat în Parlamentul European.

Iar Richard Milsom, membru al Alianţei Conservatorilor şi Reformiştilor din Europa, a treia cea mai mare formaţiune din Parlamentul European, a declarat că în pofida mesajelor denigratoare, comunitatea internaţională continuă să susţină şi să fie alături de Moldova.

“Am venit aici cu un mesaj prin care vrem să sprijinim Moldova. Nu sunt partide politice în Europa care să vorbească urât despre Moldova”, a spus Richard Milsom, director executiv al Alianței Conservatorilor și Reformiștilor.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By