7 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Cine este Matei Dobrovie, cel care de la Jurnal TV atacă în permanență R.Moldova: un necunoscut, fost jurnalist impotent

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Publicul din Republica Moldova nu-și pune întrebarea cine sunt așa-zișii experți care apar la Jurnal TV, postul ce aparține fugarului condamnat Victor Țopa, principalul finanțator al lui Andrei Năstase. Bloggerul Anatolie Chirilov a încercat să afle mai multe informații despre deputatul român Matei Dobrovie, care de la televiziunea PPDA atacă în permanență Republica Moldova.

Acesta a descoperit că Dobrovie este aproape necunoscut în România, iar cei care au auzit de el nu au deloc vorbe bune despre această portavoce a lui Năstase. Autorul prezintă pe blogul său capturi foto ale discuțiilor sale din mai multe grupuri românești de pe rețele de socializare.

”Am decis să mă alătur mai multor grupuri din România pentru a întreba cetățenii despre acest individ. Straniu sau nu, dar 80% dintre români nici nu cunosc despre el, dar cei care-l cunosc, nu au impresii bune atât despre el, cât și despre partidul din care face parte, considerându-l și un jurnalist impotent, nu doar deputat”, scrie Chirilov.

Bloggerul se arată uimit de acest rezultat, ținând cont de faptul că Dobrovie este prezentat la Jurnal TV drept ”un cunoscut și respectat deputat român”.

”În urma declarațiilor sale apar multe semne de întrebări ce țin de persoana sa. Persoană ce atacă guvernarea de la Chișinău și, totodată, ridică în slăvi opoziția anti-română din Moldova. Straniu, nu? Ca un român să susțină anti-unioniștii și ba mai mult, un Andrei Năstase, care e pro-român doar la televiziunile românești, iar în realitate – un amigos al lui Platon și altă ”șpana” KGB-istă”, scrie Chirilov.

sursa: hotnews.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img