Campania electorală a demarat în trombă în PMAN din Capitală

protest pman

Mai multe partide s-au lansat în campanie electorală pentru alegerile parlamentare prin acțiuni organizate în Piața Marii Adunări Naționale. Pe de o parte, simpatizanţii “Partidului Şor” au organizat o acţiune de susţinere a proiectelor sociale, derulate de această formaţiune. Participanţii la manifestaţie au lansat un val de acuzaţii şi scandări împotriva PAS-ului condus de Maia Sandu, şi a PPDA, condus de Andrei Năstase, scrie hotnews.md.

“Maia Sandu, ai închis școlile, grădinițele, ai contribuit la furtul secolului. Anume tu ai fost cea care ai luat bani de la Fundaţia Open Dialog și Ludmila Kozlovska, finanțată de Platon și anume tu ai călătorit pe banii furați din Banca de Economii”, a declarat Marina Tauber, primarul comunei Jora de Mijloc, din partea partidului condus de Ilan Şor.

Tot în PMAN protestează şi susţinătorii PAS, PPDA şi PLDM. Oficial, acţiunea este organziată de PLDM, în spatele căreia se ascund Maia Sandu şi Andrei Năstase. Acest lucru a ieșit la iveală după ce PLDM a primit o sesizare de la direcția generală urmărire penală a IGP, prin care este informat că se efectuează urmărirea penală într-o cauză pornită ”în temeiul bănuielii rezonabile de pregătirea la dezordini în masă”.

You may also like

Comments are closed.

By