Blogger: Vasile Năstase, un adept înrăit al regimului comunist, care l-a slujit pe Voronin și Roșca

vasile nastase

Trecutul de propagandist al regimului Voronin-Roşca, atribuit lui Vasile Năstase, unul din fruntaşii PPDA şi frate al lui Andrei Năstase, este developat de internauţi. Bloggerul Anatolie Chirilov readuce în memoria opiniei publice “isprăvile” lui Vasile Năstase, în perioada în care deţinea funcţia de director al Euro TV, post de televiziune acaparat de Iurie Roşca.

“Acel individ de la Euro TV, care-l slujea pe VoRoșca. În decembrie 2006 în Consiliul Municipal aleșii PPCD și PCRM votează o hotărâre prin care împart AntenaC (comuniștilor) și EuroTV (creștin-democraților). Peste noapte în locul directorilor destituiți ilegal de la EuroTV și AntenaC sunt numiți doi interimari. La EuroTV, instituția care a revenit PPCD, director interimar este numit Vasile Năstase, actual activist în platforma DA”, scrie Anatolie Chirilov.
Bloggerul se referă şi la un incident penibil, în care a fost implicat Vasile Năstase. Acesta a bruscat-o pe ex-deputata PPCD, Valentina Cuşnir.
“În acele nopți de decembrie sediile celor două instituții au fost împânzite de securiști și polițiști. Pentru a scoate angajații din instituții a fost anunțată o alertă cu bombă. Valentina Cușnir a fost bruscată de Vasile Năstase, fiind înjurată de actualul activist al Platformei Civice. Tot acest ”luptător” al națiunii în acea perioadă de timp era călcat în picioare la televiziunea de buzunar a fratelui său din prezent, JurnalTV, fiind numit Dulăul de propagandă lui Voroșca”, notează bloggerul.
Chirilov se arată indignat de presiunile pe care Vasile Năstase le exercită asupra postului public de televiziune Moldova 1.
“Acum Vasile Năstase, continuă lupta împotriva televiziunilor independente și  cere printr-un flash-mod ca postul de televiziune public să-l slujească pe fratele său!”, conchide sursa citată.

preluare: today.md

You may also like

Comments are closed.

By