Acțiunea electorală a PAS, PPDA, PLDM – au rămas vreo două mii de oameni

IMG_20180826_173255_259

În jur de 2 mii de oameni au rămas la acțiunea electorală organizată de PPDA, PAS și PLDM în centrul capitalei. Potrivit poliției, în momentul culminant al manifestației, numărul oamenilor a fost de 6500 de oameni. Aceștia au început să plece după marșul neanunțat de organizatori, când au mers spre rondul de la Buiucani și înapoi, timp în care au blocat circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare, scrie today.md.

Acțiunea, al cărui organizator oficial este PLDM, condus anterior de Vlad Filat, condamnat pentru furturile de la BEM, a marcat, potrivit unor analiști politici, startul campaniei electorale pentru alianța PPDA, PAS, PLDM. Concomitent, în Piața Marii Adunări Naționale a avut loc o manifestație organizată de Partidul Șor, care au lansat critici dure la adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase.

Amintim că manifestația de astăzi a fost anunțată cu mare pompă de către PPDA și PAS acum două luni, care afirmau că la acțiunea de astăzi vor fi mobilizați zeci de oameni, inclusiv din diasporă. Calculele politicienilor din opoziția de dreapta au fost, însă, date peste cap de cetățeni, care au ignorat îndemnurile lor.

You may also like

Comments are closed.

By