VIDEO // O „asistentă socială”, căutată de poliție: a dus de nas o bătrână de 88 de ani

foto-or

Polițiștii sectorului Râşcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău sunt în căutarea femeii care apare în imaginile video. Aceasta este suspectată că ar fi dobândit prin înșelăciune și abuz de încredere, mijloace financiare în sumă de 6000 de lei de la o locuitoare a capitalei.

Suspecta din imagini ar fi dus de nas o bătrână de 88 de ani. Potrivit victimei, femeia din imagini a venit la ea acasă, prezentându-se în calitate de asistentă socială. Sub pretextul că s-ar muta cu traiul peste hotare și nu îi ajung bani de bilet, i-a propus victimei să îi vândă două articole vestimentare și bijuterii din aur contra sumei de 1000 de euro. Bătrâna a declarat că nu are așa bani și că îi poate oferi doar 6000 lei, la care suspecta a fost de acord. I-a promis că revine în două ore să aducă cele doua articole vestimentare, a lăsat bijuteriile și a plecat într-o direcție necunoscută. Ulterior bijuteriile s-au dovedit a fi dintr-un metal gălbui, asemănător aurului.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru escrocherie. Făptașa riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67 000 lei sau închisoare de la 2 pînă la 6 ani.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntîrziat poliţia la numerele de telefon: 076 747 311 sau 112.

You may also like

Comments are closed.

By