19.4 C
Chișinău
Saturday, July 24, 2021

Valuri în paharul cu apă: Un grup de reprezentanţi ai PPDA a încercat să tulbure apele la Nisporeni, dar a fost luat pe sus de localnici

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Reprezentanții Partidului Platforma DA au fost huiduiţi astăzi la Nisporeni, în timpul unei acţiuni de protest organizată în această localitate. La manifestaţia respective au participat câteva zeci de persoale, luate, însă, în furci de localnici.

Din imaginile de mai jos, se vede cum oamenii îşi exprimă indignarea în timpul unui discurs rostit de unul din fruntaşii PPDA. Acesta încearcă să dreagă busuiocul şi lansează declaraţii ironice, însă acestea nu sunt deloc înghiţite de mai mulţi locuitori ai oraşului, adunaţi aici.

Într-o altă secvenţă video se poate observa cum localnicii îşi exprimă clar nemulţumirea faţă de prezenţa exponenţilor PPDA în Nisporeni. Între aceştia a putut fi observată şi Maria Ciobanu, deputat PLDM, care a beneficiat de acelaşi tratament rece al nisporenenilor.

O manifestaţie similară, dar cu acelaşi deznodământ, s-a derulat şi la Criuleni. Acolo, un grup minuscul de membri ai PAS, în frunte cu Maia Sandu, au încercat să adune oamenii la un miting în faţa sediului administraţiei locale, însă apelul lor a fost tratat cu indiferenţă.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img