Un om din Executivul condus de Zinaida Greceanîi – astăzi ”într-un PAS” cu Maia Sandu (FOTO)

pas

Deși pretinde că aduce suflul schimbării în clasa politică moldovenească, liderul PAS, Maia Sandu, nu ezită să înroleze în formațiunea sa exponenți ai fostei guvernări comuniste, din care ea însăși a făcut cândva parte.

Astfel, un personaj care a deținut funcții importante în Executivul condus de Zinaida Greceanîi, este astăzi ”într-un PAS” cu Maia Sandu.

Vorbim despre Natalia Catrinescu, fost şef al Direcţiei coordonarea politicilor şi asistenţei externe, din cadrul Aparatul Guvernului. Catrinescu era om de nădejde al fostului ministru al Economiei, Igor Dodon, actualmente șef al statului.

1-39

Drept dovadă a încrederii de care se bucura Natalia Catrinescu servește includerea acesteia în Colegiul Ministerului Economiei şi Comerţului, instituție care coordona politicile economice ale Republicii Moldova, în perioada în care Partidul Comuniștilor avea în mâini pânea și cuțitul.

Înrolarea Nataliei Catrinescu în ”armata” Maiei Sandu nu este deloc surprinzătoare, de vreme ce însăși Maia Sandu se bucura de încrederea totală a fostului ministru Igor Dodon.

De altfel, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului lider al PAS, în perioada în care Maia Sandu era propusă de Partidul Liberal Democrat din Moldova pentru funcția de prim-ministru. „O felicit că pentru cariera profesională este un succes, a făcut un pas important pentru CV. O cunosc pentru că a fost în subordinea mea, în 2005, când eram în funcţia de viceministru al economiei şi comerţului. Mai târziu am lucrat împreună în Guvern în subordinea doamnei Zinaida Greceanîi, în diferite proiecte. Ea a fost în echipa noastră. Maia Sandu a fost în echipa de persoane tehnocrate profesioniste din Guvernul Republicii Moldova în care am activat şi eu”, a declarat atunci Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

Altfel spus, promovarea de către Maia Sandu a unor personaje exponențiale din fosta guvernare comunistă justifică perfect zicala românească: ”La vremuri noi… tot noi!”.

sursa: actual.md

You may also like

Comments are closed.

By