Trollii lui Năstase // Diaspora și cetăţenii rămaşi în ţară, chemaţi la proteste de profiluri false

24318535

Numărul susţinătorilor reali ai lui Andrei Năstase de pe reţelele de socializare este unul foarte mic, în schimb trollii plătiţi de acesta îşi fac din plin mendrele.

Potrivit bloggerului Anatolie Chirolov, exponenţii Diasporei, dar şi cetăţenii rămaşi în ţară sunt manipulaţi şi chemaţi la proteste de profiluri false, create de o echipă întreagă, condusă de Dumitru Alaiba, fost consilier al ex-premierului Vlad Filat, condamnat pentru corupţie.

“Propaganda este la ei acasă, iar printre cei manipulați de acești indivizi se numără și cei din diasporă”, scrie Anatolie Chirilov, care prezintă şi câteva exemple de profiluri false, care mobilizează lumea la protestele organizate de PPDA, PAS şi PLDM.

“Cu părere de rău nici nu-și dau seama de cine sunt influențați, luând în considerație că în spatele acestor profile stau cine știe ce indivizi plătiți din banii lor. Acești indivizi sunt la fel de bolnavi mental, ca și troll-ul PPDA care a preluat pozele unei vedete din România și acum troll-ește la greu pe Facebook, învârtind lumea pe deget cum îi place lui Iar liderii acestor partide printre care și Inga Grigoriu, susține furtul de identitate a altor persoane pentru propaganda prin intermediul rețelelor de socializare”, notează bloggerul citat.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By