Ruslan Codreanu rămâne în funcția de primar interimar al Chișinăului

ruslan codreanu

Ruslan Codreanu își exercită în continuare funcția de primar interimar al mun. Chișinău. Acesta a declarat astăzi că se va afla în fruntea Primăriei până va fi luată o decizie privind numirea unui nou primar general.

„Am rămas surprins de evenimentele cum s-au developat și unde am ajuns, dar atâta timp cât sunt aici, în calitate de vice-primar responsabil pe domeniul social, voi duce și interimatul, până nu vor fi alte decizii și discuții. M-am consultat și cu colegii din Consiliul Municipal, cu mai mulți colegi din societatea civilă și am zis că până la alte clarificări, eu voi fi cel care va duce interimarul”, a declarat Codreanu după ședința serviciilor Primăriei de astăzi.

Anterior, Codreanu declara că ar vrea să plece din funcția de interimar pentru a se implica în alte proiecte.

Amintim că, alegerile din Chișinău au fost invalidate de către Judecătoria Chișinău pe motiv că Andrei Năstase a făcut agitație în ziua scrutinului, iar ulterior Curtea de Apel și Curtea Supremă de Justiție au menținut această decizie. Vineri, și Comisia Electrală Centrală a luat act de decizia instanței privind anularea alegerilor.

Conform deciziei CEC, alegeri locale generale, în toate localitățile din Republica Moldova, urmează să fie organizate în vara anului 2019.

You may also like

Comments are closed.

By