PLDM şi PAS și-au dat jos măștile: recunosc, în sfârşit, că reprezintă o singură voce

FILAT SANDU

După o lungă perioadă în care au tot încercat să-şi camufleze relaţiile de rudenie, PLDM şi PAS recunosc, în sfârşit, că reprezintă o singură voce. Mariajul politic a fost developat de vicepreşedintele PDM, Vlad Cebotari, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova. La emisiune a participat şi Virgil Pâslariuc, unul din fruntaşii Partidului Acţiune şi Solidaritate.

“Mă bucur foarte mult, în sfârșit, să vedem o singură voce PLDM și PAS care, până recent, pretindeau a fi două forțe politice distincte, încercau să poarte o mască pentru a spăla imaginea unor lideri din PAS, pretinzând că nu au avut nimic de a face cu PLDM, că nu au fost la guvernare atunci când s-a fraudat Banca de Economii și sistemul bancar, pretinzând că nu au fost finanțați în vreun mod oarecare din acele mijloace financiare și că nu au făcut campanie pe acei bani. Astăzi, măștile sunt date jos”, a declarat Vlad Cebotari.
Amintim că PLDM a fost partidul care a lansat-o pe Maia Sandu în politică și pe listele căruia actualul lider al PAS a candidat la alegerile parlamentare din 2014. Ulterior, Sandu a cerut permanent să nu fie asociată cu guvernarea PLDM.
“Nu-mi reproșați mie ce a făcut PLDM-ul. Funcționarii publici nu sunt politici și ei nu ar trebui să se schimbe după cum se schimbă guvernarea”, declara Maia Sandu, în anul 2017, în cadrul unor dezbateri la postul de televiziune Moldova 1.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By