Peledemiştii Ciobanu şi Terguţă, huiduiţi copios la un protest organizat la Nisporeni (VIDEO)

eretfghj

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, şi vicepreşedintele formaţiunii, Ion Terguţă, au fost fost huiduiţi copios la Nisporeni, în timp ce participau la o acţiune de protest organizată de Partidul Platforma DA.

Din imaginile filmate la faţa locului, se vede cum parlamentarului liberal-democrat îi vine extrem de greu să polemizeze cu oamenii care îşi afişează deschis nemulţumirea.

Această scenă se derulează pe fundalul unor huiduieli masive şi împotriva reprezentanţilor Platformei DA, Chiril Moţpan şi Nicolae Josan. Cel din urmă încearcă să rostească discursuri populiste, însă acestea nu sunt deloc gustate de localnici.

Precizăm că la manifestaţia PPDA au participat doar câteva zeci de simpatizanţi ai formaţiunii, eclipsaţi însă, de localnicii nemulţumiţi de prestaţia formaţiunii lui Andrei Năstase.

O manifestaţie similară, cu acelaşi deznodământ, s-a derulat şi la Criuleni. Acolo, un alt grup minuscul de membri ai PAS, în frunte cu Maia Sandu, au încercat să adune oamenii la un miting în faţa sediului administraţiei locale, însă apelul lor a fost tratat cu indiferenţă.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By