Patru tineri din Capitală, surprinși în timp ce se drogau într-un automobil

foto1-1

Echipajele mobile ale Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut şi documentat patru indivizi, suspectaţi de păstrare şi consumul de substanţe narcotice.

Aceştia au fost observaţi într-un automobil parcat pe o stradă din sectorul Ciocana, care la solicitarea poliţiştilor de a se prezenta, manifestau un comportament neadecvat, fiind suspectaţi de consumul drogurilor. Tinerii s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele cuprinse între 18 şi 26 de ani, iar asupra lor au fost depistate două aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor și două pachețele din hîrtie în care se afla o substanță vegetală mărunţită de culoare gălbuie cu un miros specific.

Indivizii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 13 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By