Oamenii din Ungheni, deranjați de protestul PAS, PPDA, PLDM: Au scandat Maia Sandu la gunoi!, Andrei Năstase la pușcărie!

Screenshot_9

”Maia Sandu la gunoi, Andrei Năstase la pușcărie”. Astfel au fost întâmpinați astăzi la Ungheni simpatizanții PAS, PPDA, PLDM și liderii unor ONG-uri subordonate acestora.

Potrivit poliției, la acțiunea opoziției de dreapta au fost aduși în jur de 100 de oameni, în timp ce numărul contramanifestanților a fost de două ori mai mare. Totodată, în jur de 300 de scutieri asigură ordinea publică.

Precizăm că mitingurile cu tentă electorală ale PAS, PPDA, PLDM eșuează în tot mai multe localități. Oamenii nemulțumiți le reproșează susținătorilor Maiei Sandu închiderea școlilor de către fostul ministrul al Educației, în prezent șef al PAS, iar celor ai lui Andrei Năstase – legăturile sale cu fugarii condamnați Țopa, dar și că atrag în formațiune un număr mare de indivizi cu antecedente penale. Astfel de tratament au avut liderii opoziției de dreapta la Nisporeni, Criuleni, Soroca.

You may also like

Comments are closed.

By