Naistul Constantin Moscovici susține construcția complexului polivalent Arena Chişinău

img_2616121_thumbs_650x443_4586041

Ilustrul naist Constantin Moscovici, Artist al poporului din Republica Moldova, salută ideea construirii complexului polivalent Arena Chişinău. Într-o postare pe Facebook, Moscovici mulţumeşte autorităţilor pentru această iniţativă.

“Imaginaţi-vă, la noi în Moldova va apărea un compex polivalemt modern, unde vor putea fi organizate competiţii sportive şi concerte de anvergură, după ce, în ultimii 30-40 de ani în Moldova nu s-a constuit nimic, în afară de blocuri de locuit! Vreau să le mulţumesc celor care au avut această idee minunată. Este nemaipomenit şi să dea Dumnezeu să reuşească”, a scris Constantin Moscovici

„Chișinău Arena” este un complex polivalent care va putea găzdui diverse formate și va avea o capacitate cuprinsă între 3 și 5 mii de oameni.

Proiectul, iniţiat de Partidul Democrat din Moldova, va fi realizat în baza unui parteneriat public-privat cu companii internaționale, iar perioada necesară pentru construcția și darea în exploatare a acestuia este de aproximativ un an. Arena va putea găzdui diverse evenimente, cum ar fi cele sportive, congrese, concerte.

sursa: evenimentul.md / foto: osearaperfecta.md

You may also like

Comments are closed.

By