Marș la Ungheni împotriva PAS, PPDA, PLDM: ”Poporul nu-i cu voi!”, ”Maia Sandu la gunoi!” // VIDEO

lkvkjbv

Sute de oameni s-au opus astăzi mitingului organizat la Ungheni de PAS, PPDA, PLDM și un grup de ONG-uri care le sunt afiliate. Oamenii au mers într-un marș prin centrul orașului, scandând lozinci împotriva liderilor coaliției electorale, formate din cele trei partide. ”Poporul nu-i cu voi!”, ”Maia Sandu la gunoi!”, ”Năstase dictator!”, strigau opozanții Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase.

Aceștia au criticat disponibilitatea politicienilor de a pune ”batista pe țambalul integrării europene”, dar și legăturile liderului PAS cu fostul lider al PLDM, Vlad Filat, condamnat pentru corupție.

Poliția a mobilizat aproximativ 300 de scutieri pentru menținerea ordinii publice.

Amintim că că mitingurile cu tentă electorală ale PAS, PPDA, PLDM au eșuat lamentabil în mai multe localități. Oamenii le reproșează susținătorilor Maiei Sandu închiderea școlilor de către fostul ministrul al Educației, în prezent șef al PAS, iar celor ai lui Andrei Năstase – legăturile cu fugarii condamnați Țopa, dar și că atrag în formațiune un număr mare de indivizi cu antecedente penale. Astfel de tratament au avut liderii opoziției de dreapta la Nisporeni, Criuleni, Soroca.

sursa: today.md

 

You may also like

Comments are closed.

By